perjantai 8. marraskuuta 2013

Linda Jolene Angelina Tolin

Hei!

tässä on nyt siis ihan oikea Mia Maria, ei mikään kappari, joka on kaapannut Facebookin, Dollsdancerit, Albertinkadun, psykoosi-iskhän, Jollaksen ja Ruuneberginkadun Johannalta. Nimenvaihdokseni, joka on raskaassa muutoksessa maistraatissa, on herättänyt sen verran mielenkiintoa, että haluan selvittää sitä hieman.

Ettekö te harmaat, tuulipukuiset näädät tajua, että kun vaihdan nimeni, selviydyn aika monesta asiasta. Vaikkapa nyt vankilareissusta. Sehän on tuomittu jollekin Johanna Tukaiselle, ei Linda Jolene Angelina Tolinille! Siinähän poliisit sitten etsivät Johannaa! Oikein pistää naurattamaan kuinka tyhmiä suomalaispoliisit voivat olla!  Miamissa tai yleensäkin ulkomailla, jopa poliisit ovat paljon viisaampia ja komeampia. Siksi muutankin heti jonnekin, missä arvostetaan pantavaa pyllyä ja uhkeaa viihdetaitelijaa enemmän kuin täällä NeuvostoSuomessa, kunhan saan nimenvaihdoksen jälkeen uuden passini. Sitähän en saa Johannana koska minulla on lainvoimainen vankilatuomio.

Sitäpaitsi olen saanut kasoittain ihailijapostia Albertinkadun viihtyisään ja todella makeaan kolmiooni. Postia ovat lähettäneet monet arvostetut tahot, kuten esimerkiksi Lindrof, OK -perintä ja Helsingin ulosottovirasto. Huomasin kirjeet eteisessä kerran, kun olin poikkeuksellisesti hereillä valoisaan aikaan. En vaan sitten jaksanut avata kirjeitä. Mutta on todella mukava, että aidot fanini eivät ole hyljänneet minua vaikka nyt onkin hieman hankalaa. Julia on Ruotsissa ja suunnittelee matkaa Thaimaahan, isäni on muuttunut gorillaksi, pikkusiskoni esiintyy edes jotenkin täysipäisille katsojille tarkoitetussa tv -ohjelmassa ja veljeni Joel kaataa kaikki nettisivuni. Onneksi keksin tuon nimenvaihdon! Sen jälkeen kukaan ei tunnista minua ja kaikki ongelmani ratkeavat. Veikkanpa jopa että ishkä, joka on rankassa psykoosissa, yrittää iskeä minua kun ei tunnista tytärtään, koska en olekaan Johanna vaan Linda! Kyllä siitä sitten naurua riittää joulupöydässä kun koko suku on koolla Sollentunassa. Kunnon naurujen jälkeen voinkin sitten taas kerran pahoinpidellä kaikki muut joululounaalle osallistuneet, viettää jouluyön putkassa tai sairaalassa, ja tammikuun puolessa välissä, kun pikkaisen selviän, haukkua koko muun perheen kuinka he pilasivat joulun. Paitsi Julia, joka katatoonisessa tilassa. Tai jotain.

Mutta takaisin nimenvaihtoon. Enkelisiivoja väittää julkisesti, etten olisi muka maksanut hänelle happohyökkäyksestä, jonka hän ja ammattisiivoojat tekivät Albertinkadulle. Hah sanon minä! Luulisi sen riittävän, että kiitin heitä Facebookissa aikoinaan. Ja vie lasku perintään, vie! Se on osoitettu Johanna Tukiaiselle, joten se ei kosketa minua. Minähän olen Linda Jolene Angelina Tolin. Samoin kaikki muut, jotka väittävät minun olevan velkaa, voivat samatien unohtaa saatavansa. Johanna ei maksa velkojaan, mutta Linda Joelenella ei niitä edes ole! Ainakaan vielä.

Yksi asia minua kuitenkin hieman huolettaa. Se on julkiset kirjoitukseni FC:ssä, Seiska Livessä ja kaapatuilla Glamour Dolls -sivuilla. Moni asiantuntija kun väittää, että ihmisen kykenee tunnistamaan "käsialasta", toisin sanoen siitä, miten hän kirjoittaa ja mitä sanoja käyttää etc. Minä saan, tai siis Linda saa, pääasiallisen tulonsa näistä kirjoituksista.

Otetaan yksi esimerkki; kirjoitin vielä Johannana seuraavan lauseen:

"Mulla ei olle saa olla ketään ihmistä kenet järjestöihin denomien hoitoo..,.........."

Jotkut näädät ovat nauraen ilkkuneet, että tuossa lauseessa ei ole mitään järkeä. Excuse me..... siinä on kaikki järki mitä irti saan itsestäni. Jos ja kun, tahdotte selkokielisen käännöksen, niin tässä se tulee:

- mulla ei siis saa olla ketään ihmistä, joka kuuluu johonkin järjestöön
- tämä ihminen, joka kuuluu johonkin järjestöön, ja jota mulla ei saa olla, hoitaa denomeita
- denomit ovat hyvin läheistä sukua mm. demoneille, joita kumpaakin pitää siis hoitaa
- ishkäni on denomi, joka on onneksi lievempi versio demonista. Molemmat tarvitsevat kuitenkin vielä määrittelemätöntä hoitoa
- kukaan ihminen ei saa hoitaa järjestöihin kuuluvaa denomia

No oliko tuo nyt sitten niin vaikea ymmärtää, häh? Epäilen että Mia Oksanen ja koko Metropoli -tuotanto ei vaan halua käsittää selvää suomea. Tulen vaatimaan raskasta poliisitutkintaa kaikki niitä kohtaan, jotka ovat ilmaisseet sen, etteivät muka ymmärrä kirjoitetettua tekstiä. Toivottavasti tämän asian käsittelee vihdoin joku tuomari, jolla ei ole polkkatukkaa ja joka ei edes käy Siwassa.

Kas niin, toivottavasti tämä kirjoitukseni avasi hieman sitä, miksi olen muuttamassa nimeäni. Kuten todettu, saan passin, koska Lindan rikosrekisteri on täysin puhdas. Lisäksi kaikki velkani kumoutuvat, ulosotto päättyy ja porttikiellot ravintoloihin raukeavat, koska kaikki nuo koskevat Johanna Tukiaista. Voin myös vuokrata asunnon Helsingin keskustasta ihan itse, koska Lindalla ei ole maksuhäiriömerkintää. Seiskan, jonka johtaja pitää minusta, täytyy vielä neuvotella, että saako Linda saman palkan kuin Johanna sai. En usko tämän muodostavan ongelmaa.

Tästä alkaa uusi elämä. Uuden elämän kruununa on tietysti se, että muutan Miamiin, jossa olen todella kuuluisa ja haluttu. Siellä miehet osaavat arvostaa reheviä muotojani ja sitä, että vedän pillereitä ja viinaa 24/7, koska kaikki seurapiireissä tekevät niin. Sitäpaitsi, uusi nimeni on hyvin toimiva Miamissa; Linda tuo jenkeille mieleen Linda Lampeniuksen kyykkyviulun, Jolene taas minut, joka olin sangen kuuluisa Jenkeissä silloin, kun seurustelin Udin kanssa. Angelina taas muistuttaa Angelina Joelista, joka on ihan kohta saavuttamassa saman kuuluisuuden, mikä minulla on jo vanhastaan. Tolin -sukunimi on vaan helppo lausua, paljon helpompi kuin Tukainen, Länssmanista nyt puhumattakaan.

Nyt lähden baariin, koska minulla on oma viinipullo povarissa ja kuulin eilen, että Canonin kopiokonemyyjät viettävät pikkujoulujaan. Siinä on selkeä sauma pummata muutama ilmainen drinkki, jota voin sitten hehkuttaa FC -sivuillani kuinka ihanat fanit tarjosivat koko illan. Paitsi että kukaan näistä faneista ei muista edellisestä illasta mitään, ihmettelevät vain kuittipinoa taskussaan.

Been there, done that (toim.huom)







7 kommenttia:

  1. Tuksu-kielessä poliisit ovat salskeita eikä komeita.

    Denomien haltia Tuk^H^H^Hlinda on siis denominator. Muistellaanpa että Tuksu sai kirjoituksissa monta ällää, mm. matematiikasta, ja denominator tarkoittaa murtoluvun nimittäjää joten kaikki Aerton, näätien, Mia Oksasen ym mollaamiset ovat luonnostaan toimenkuvaan kuuluvaa nimittelyä ja niitä on turha laittaa edes kevyeen rikostutkintaan.

    VastaaPoista
  2. Loistava analyysi, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Miksi ihmeessä Linda ei muistanut mainita Udin olevan ex-juutalainen? Mahtaako sittenkään olla aito Linda Jolene kyseessä? Näinä identiteettikaappausten luvattuina aikoina epävarmuuden peikko nostaa päätään siitä pensaasta jonka välittömässä läheisyydessä päivystää dopermanni.

    VastaaPoista
  4. Kiitos taas hersyvän hyvästä kirjoituksesta.
    Tällaista hauskaa huumoria hyvin kirjoitettuna on niin naurattavan hauska lukea!

    VastaaPoista
  5. lausuttaneenkohan uusi sukunimi Tolin ranskalaisittain [tulään] tai [tolään] ? Heittomerkki lienee paikallaan Tolìn. "Täällä Zoliin Tulään...heittomerkillä !"

    VastaaPoista
  6. Kuulostat erittäin sekavalta ja maaniselta/psykoottiselta sekä myös ns hyvin harha/haave mailmassa.

    Suosittelisin lääkäreillä käyntiä esim (alzeimer yms dementia tai skizofreenia jne) on aika varmasti taustallasi :(

    Noissa jutuissasi ei ole järjen häivää? ja tätä samaa on sanonut moni tästä minulle kun on eksynyt lukemaan.

    VastaaPoista
  7. Jolene Angelina....Otettu Angelina Joliesta suoraa joka on näyttelijä. :)

    VastaaPoista